Deze website maakt gebruik van cookies om de functionaliteit en het gebruiksgemak te vergroten. Als u onze website gebruikt, gaan wij er vanuit dat u hiermee akkoord gaat. Sluit

Models INC International Nederland

een veelzijdig modellenbureauWilhelminasingel 232h
6001GV Weert

Telefoon:

0495-750430

E-mail:

Website:

http://www.models-inc-int.nl

KvK:

58139184


Openingstijden:
Models INC is dagelijks geopend

Specialiteiten:
Het opleiden van nieuwe modellen, het bieden van ervaring aan bestaande modellen en het casten van de juiste modellen voor opdrachtgevers. De modellen van Models INC worden onder meer ingezet voor beurzen, evenementen en promoties. Naast het casten van de juiste modellen organiseert Models INC ook modeshows en fotoshoots.

Bedrijfsomschrijving:
Models INC is een veelzijdig modellenbureau die de schakel vormt tussen model en opdrachtgever. Of u nu model wilt worden, model bent en op zoek naar ervaring of op zoek bent naar de juiste modellen voor uw gelegenheid.

Models INC maakt graag kennis met nieuwe modellen en opdrachtgevers. Alle vragen zijn welkom en geen concept of uitdaging is te groot. Heeft u een specifieke wens bel of mail gerust!

Bedrijfsgeschiedenis:
Models INC International Nederland is opgericht door Amanda Brandts.

Foto's


Bedrijfsfoto Models INC International Nederland

Social Media

Models INC International Nederland is actief op de volgende sociale netwerken:


Recensies

Nog geen recensies voor dit bedrijf gevonden. Schrijf hier over uw eigen ervaring!


Welkom bij uw TheCompanyTree bedrijfsprofiel


U kunt inloggen met uw gegevens op de wijzig-pagina om uw profiel uit te breiden met extra informatie en afbeeldingen. Breng uw profiel direct onder de aandacht door deze te delen op verschillende social media.